2009.08.06. 20:42 teddike

Moziajánló: 32. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

Ezen a hétvégén több filmre is beülhetünk, ha éppen elegünk van a nyárból, vagy pont azért:

Hazai bemutató (augusztus 6):

  1. Fanboys (Rajongók): Mondanom sem kell, hogy az Odeon kínálatában szereplő kötelező program minden rajongónak. Éljen a Star Wars!
  2. G.I.Joe: The Rise of Cobra (G.I.Joe: A Kobra árnyéka): Világpremierrel egy időben sikerül nálunk is bemutatni. Mi már láttuk a filmet, véleményünket erre olvashatjátok.
  3. Last Chance Harvey (Szerelem második látásra): Dustin Hoffman és Emma Thompson főszereplésével bemutatásra kerülő film biztos nem fog csalódást okozni. Még akkor sem, ha a másik két filmhez képest egy sokkal lassan szórakozást ígér.

Amerikai bemutató (augusztus 7):

  1. Julie & Julia: Meryl Streep és Amy Adams főbb szerepekben, utóbbi miatt biztos, hogy nézni fogjuk amint hozzánk is elkerül.
  2. A Perfect Gateway: Már volt szó az oldalon a filmről, nézzetek utána, Milla Jovovich miatt egyszer biztos nézni fogjuk.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr473141370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyaloka 2009.08.07. 11:25:53

Fanboysra megyünk! Nem szabad kihagyni, igaz már letölthető, de érdemes moziba is megnézni.

zsolti 2009.08.07. 12:21:04

Szombaton megyünk a kobra árnyékára, mondjuk miután elolvastam pár kritikát nem vagyok benne biztos, hogy jó szórakozás lesz.
süti beállítások módosítása