2009.08.11. 13:43 teddike

New Moon és a Bandslam

Címkék: film 2009 twilight new moon bandslam

Nem kell nagy jósnak lennünk ahhoz, hogy megállapítsuk, a hétvégén moziba kerülő Bandslam-re nem a Vannessa Hudgens rajongók fognak elmenni. A történet röviden annyi, hogy a Summit a héten közölte, hogy a hétvégén, augusztus 14.-én moziba kerülő fantasztikus Bandslam előtt levetítik a New Moon első teljes trailerét. 

bandslam

Vége tehát a várakozásnak, a teaser után, ami többeknél már biztos kiverte a biztosítékot, illetve a hisztifát, jönnek az első percek a filmből. Már most fogadnék arra, hogy lesznek olyan rajongók, akik megváltják a jegyet a filmre, de csak a trailert nézik végig, majd távoznak. Ne így legyen, de látva a New Moon fogadtatását, ez a pár dollár sokaknak megéri majd. 

A képen egyébként a Bandslam csapata látható, és nem mellesleg illik megjegyezni, hogy nem kevés ismerős arc fog benne szerepelni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr913141376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Roland · http://www.apadfasza.com 2009.08.11. 14:05:01

Szia! Beszélni szeretnék veled, de nem találok elérhetőséget. Kérlek írj az info@apadfasza.com mail címre. Üdv. Roland
süti beállítások módosítása