2009.09.02. 13:45 teddike

Nyári sorozat: Burn Notice

Címkék: sorozat burn notice 2009 2010

A nyári darák mellett, vannak olyan sorozatok is, amik csak ekkor tűnnek fel a radaron. Mielőtt elkezdődne az új évad, ezeket veszem gyorsan sorba. Nem lesznek hosszú bejegyzések, de legalább említés szintjén legyenek itt a blogon. Az első delikvens, ha már sorban szeretnék haladni, akkor az a Burn Notice, a remek magyar címadásnak köszönhetően, mondhatnám úgy is, hogy Minden lében négy kanál.  Még június elején került a képernyőre, a harmadik évaddal folytatódott a sorozat. 

Nem nagyon szeretném túlragozni a dolgokat, egyszerűen ez a sorozat nekem nem jön be. Nem tudott megfogni, valami hiányzott belőle, ami miatt hétről hétre visszatérjek. Pedig ez volt a harmadik esélye. Könnyen kitalálható, hogy ha a harmadik évadban járunk, akkor minden évadra jutott egy próbálkozás, de akkor sem sikerült. Pedig nagyon szerettem volna, hiszen nyárra kevés sorozata marad az embernek. De így a harmadik próbálkozás után azt hiszem már felesleges további köröket futni.

burn notice season 3

Az ex-kém története nem nekem való. A teljes sztorit sem tudnám leírni, annyi a lényeg, hogy hősünk kémként dolgozik, amíg egy szép napon fel nem adják, és onnantól Miami-ban kénytelen valahogy rájönni arra, hogy ki dobta fel, illetve itt kell valamiből megélnie. Mivel nagyon sok dologhoz ért (Macgyver), nem nehéz munkákat találnia. 

A szereplők teljesen rendben vannak, a főszereplő Jeffrey Donovan nagyon jó választás. A történet is jó lenne, hiszen vannak egy - egy részre eső feladatok is, meg vannak átívelések is, ergo akár függő is lehetne az ember, hogy rájöjjön mi a nagy drámára a háttérben.

Fontosabb infókat is megosztok veletek. A harmadik évadból eddig 9 rész ment le. Majd elment telelni a sorozat, hogy visszatérjen valamikor 2010 elején még 7 részre. A kérdés továbbra is adott, habár már bedobtam, hogy felesleges tovább próbálkozni, vajon érdemes újra belenézni a sorozatba? Ezt mondjátok meg ti. Részemről pihenő pályára helyeztem ismét!   

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr713141419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csikos attila 2009.10.25. 21:32:08

Nekem nagyon tetszik a Burn Notice, de ezt most nem értem, hogy miért a 3.évaddal kezdik nálunk a sorozatot, illetve a fenti szövegből semmit nem értek. Most akkor hogy van?

Ismeretlen_37501 2009.10.26. 15:35:39

A Burn Notice jelenleg a harmadik évadában tart. Nálunk az RTL Klub kezdte el adni a nyáron, és az első évadot végezte ki. Remélem így érthető.
süti beállítások módosítása