2009.09.18. 00:00 teddike

Moziajánló: 38. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

A héten kis hazánkba nem az új filmek miatt fogunk a mozikba menni, hanem a moziünnep adta lehetőségeket fogjuk kihasználni. Szeptember 17.-től, egészen 20.-ig a legtöbb budapesti és kevesebb vidéki városban is kedvezményes áron ülhetünk be a termekbe kedvenc filmjeink megnézésre. Azért írom ezt, mert a kedvezményes jegy többnyire azokra az előadásokra vonatkozik, amiket már korábban is láthattunk. Nagyon sok új film nem fog érkezni. Viszont érdemes azt kiemelni, hogy van olyan lehetőség is, hogy premier előtt láthatjuk a District 9-t, igaz csak egy előadás lesz, meg kell hozzá valami külön kupon is, de biztos vagyok benne, hogy ezt gyorsan be lehet szerezni. Na de nem töltöm itt a sorokat, a moziünnep hivatalos oldalán nagyon sok minden fent van, és a programokat is megnézhetitek. Igen, az eddigi évekhez hasonlóan most is "sztárok" fogják a jegyeket tépkedni. Ünnepre fel tehát. Ami pedig a premiereket illeti, nézzük csak:

Haza bemutató (szeptember 17):

  1. Hitvallók és ügynökök: Annyit tudok erről, hogy magyar film. Többet sajnos nem.
  2. Pánikfalva (Panique au village): A hülyeség helyett inkább semmit nem írnék, ha valaki látta írhatna róla.

Amerikai bemutató (szeptember 18):

  1. The Informant!: Odakint nem áll meg az élet, bemutatásra kerül Matt Damon új filmje. Volt már róla szó az oldalon, várjuk már mi is.
  2. Jennifer's Body: Megan Fox fiatal srácokat fog felfalni, bizonyítva ezzel azt, hogy a robotok mellett nem, de itt tud színészkedni.
  3. Love Happens: Nemrég került fel a radaromra a film. Jennifer Aniston és Aaron Eckhart harcolnak majd benne egy kicsit, természetesen romantikus moziról beszélünk.
  4. Cloudy with a Chance of Beatballs: Animációs film, amelyet a legtöbb moziban fog a Sony bemutatni. Az égből fognak a hamburgerek a fejünkre esni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr353141476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása