2009.09.24. 00:20 teddike

NCIS: Los Angeles - Pilot (1x01)

Címkék: sorozat 2009 2010 ncis los angeles

Az NCIS hatalmas sikerei után, nem volt kérdés, hogy előbb vagy utóbb ennek is lesz egy gyermeke, amely átköltözik egy másik városba, és ezzel a CBS egy új sikersorozat pottyant ki. De ez még nem azt jelenti, hogy nekünk is szeretnünk kell, és feltételek nélkül el kell fogadnunk. Mielőtt még a rút kiskacsáról beszélnék, érdemesnek tartom azt megemlíteni, hogy egy részt sem tudtam végignézni az NCIS-ből. Tudom mire megy ki a játék, láttam a szereplőket, és képben vagyok azzal is, hogy az erőssége a karakterekben van. Na most ilyen alapok miatt, elég szkeptikusan álltam a dologhoz, reménykedtem (már csak azért is, mert a CSI: Miami bejön, míg a CSI: NY egyáltalán nem), de sajnos nem én leszek az, akinek az újonc készült. Valószínűleg azon kevés emberek közé tartoznék, aki inkább megnézné a vele egy időben műsorra kerülő Melros Place-t. 

Tudom ez most egy nagyon nevetséges hasonlat, de részemről nem biztos, hogy az. Ez a 42 perc iszonyatosan szenvedős volt. Nem fogtak meg a karakterek, sőt egyenesen behánytam tőlük. A történet kiáltott a hülyeségtől és az egyszerűségtől. És elcsodálkoztam azon, hogy az a csatorna, amely egy éve kitermelte a Mentalistát, képes egy ilyen szemetet a nézők orra elé tolni. És ha már nézők, innen kapom a következő jobbost, hiszen hatalmas sikernek örvend a sorozat, legalábbis az első része. A rengeteg NCIS rajongó ott maradt a sorozat nyitányán, de remélem azóta már megbánták, és valami alkohollal próbálják kiverni magukból az élményeket. 

ncis los angeles season 1

A lényeg röviden annyi egyébként, hogy Los Angeles-be is épült/van egy irodája azon nyomozóknak, akik az NCIS-hez hasonlóan, csak speciális gyilkosságokkal foglalkoznak. Kapunk egy normális csapatot, legalábbis képen még azok voltak, Chris O'Donnel és LL Cool J vezetésével. Ők végzik a piszkosabb munkát a terepen, tőlük várhatja az ember az akciót. Illetve vannak még itt laza arcok, akik az irodából adják a tanácsokat ha arra kerül a sor. Az egész alakulat amúgy egy lerobbant házba vert tábort, ami valójában rengeteg hightech cuccal van vele, és megmondom őszintén engem ez is zavart. 

Egyébként simán eltudtam volna viselni, és ha őszinte akarok lenni, akkor az elviselhető, se nem rossz, se nem jó megítélés akkor váltott át negatív irányba, amikor LL Cool J elkezdett futni, mindent beleadva, színészi kvalitásait is fitogtatva, egy gyorsuló autó után. Itt kész voltam teljesen, nem is tudom mire gondolt közbe? Majd megáll az autó, vagy Flash lesz és utoléri, vagy mi? Nem akarom hasogatni az elméleti szőrszálakat, de sokkal jobbra számítottam. Pontok tekintetében 4/10. És örömmel jelenthetem, hogy számomra megvan az idei évad újoncai közül az első kasza. Itt tuti nem fogok visszatérni a második részre. Majd valamikor egy köztes epizódot megnézek, ha nagyon unatkoznék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr713141492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása