2009.10.20. 17:47 teddike

Nap képe: TBBT

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2009 2010 accidentally on purpose nap kepe

Megszokhattátok lassan, hogy hetek óta, kedvenc három hétfői szitkomomról megeresztek egy rövid bejegyzést, kiemelve, vagy éppen lehúzva egy aktuális részt. Egyik oldalról nézve, a Big Bang megmentette a hétfőt, egy számomra annyira nem bejövős résszel. Sajnáltam nagyon, hogy szétszedték a négyest (ötöst), még akkor is, ha Raj és Sheldon már második részben bizonyítják, hogy milyen jók együtt. Természetesen megvoltak a szokásos, és majd idézhető egy-mondatos jelenetek is:

the big bang theory season 3

Másik oldalról nézve viszont, és lehet velem volt a baj, de a HIMYM-t most rögtön kaszálni kéne. Nekem egyáltalán nem jött be. Ted-et ki kellene írni valahogy, és aput is keresni kéne. Marshall meg Lilly, főleg ha Ted is ott van egyáltalán nem működik. Robin kanadai oldala meg lejárt lemez, olykor röhögtem rajtuk eddig is, de most nagyon sok volt. Tökösnek kéne lennem, és kaszálni a sorozatot! Pocsék rész volt. Sajnálatos módon, pedig bíztam benne, hogy nem ez lesz, de az Accidentally on Purpose is beborult a kaszálni valók közé. Minden rész hasonlóan épül fel, fogynak a poénok, a főszereplők nem hoznak sokat, a mellékszereplő(k) viszik a hátukon a részeket. Igen, a geek haver ver mindent. Nem lesz ez így jó sajnos. Pontokat nagyon nem adnék, de van egy olyan érzésem, hogy év végére a háromból már csak kettő, jobb esetben egy fog maradni.   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr453141610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása