2009.11.12. 12:02 teddike

Végleges Dollhouse kasza

Címkék: sorozat dollhouse 2009 2010

Vicces dolog ez valahol, hiszen egyáltalán nem meglepő hír. A FOX véglegesen elkaszálta a Dollhouse-t. Ez már hivatalos, nagyon nem lehet belekötni, nem is érdemes. Ilyen nézettség mellett még csoda, hogy egyáltalán idáig eljutott a sorozat, meg a vesszőfutás nem a második évaddal kezdődött, de erről csak a címke segítségével tájékozódhattok. 

dollhouse cancel

Az is vicces valahol, hogy tegnap még két kasza is volt, de egyik sem váltott ki akkora "hisztériát", mint a Dollhouse búcsúja, meg twitteren a FOX fikázása mellett elég sok mindent lehetett olvasni, de ne menjünk át bulvárba. Ami fix, és biztos, hogy a FOX ígéretéhez híven (*nevet*) leadja mind a 13 részt, decemberbe három péntekre jut hat Babaház, a maradék hármat meg januárba.

A hír a stábot a 11. rész forgatása közben érte, elvileg tehát az utolsó két részre valahogy le lehet zárni a történetet, meglátjuk mit kapunk majd.A finálé pontos dátuma pedig január 22. Készüljünk tehát a babaház elhagyására.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr723141705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mstk 2009.11.12. 20:43:57

Nem akarom elhagyni a babákat!

zs93 · http://dollhouse.qwqw.eu 2010.01.31. 17:37:10

Legalább normális lezárás kapott.
süti beállítások módosítása