2009.11.26. 15:21 teddike

Moziajánló: 48. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

Egy olyan hét, amikor mindegyik filmre be lehetne/kellene ülni? Egész jó hétvége lesz ez, nézzétek csak:

Hazai bemutató (november 26):

  1. Zombieland (Zombieland): Két hónapot kellett csak várnunk arra, hogy nálunk is bemutassák a filmet. Serath már írt róla, olvassátok el a véleményét.
  2. Az informátor! (The Informant!): Mat Damon miatt nem kérdés, hogy nézni kell(ene) ezt a filmet.
  3. Astro Boy: Animációs film, amely hazájában hatalmas népszerűségnek örvend már évtizedek óta. Meglátjuk nálunk milyen sikere lesz.

Amerikai bemutató (november 27):

  1. Old Dogs: A legtöbb moziba a héten John Travolta vígjátéka kerül, sokan nézik majd szerintetek?
  2. Ninja Assassin: A héten került fel pont egy véres előzetes a filmből, ha nálunk is lett volna bemutató, ma biztos néztem volna.
  3. The Fantastic Mr. Fox: Limitált számban már bemutatták, most kilép a nagyobb közönség elé is a film, több mint 2000 moziban.
Ha már limitált vetítések, nem néztem előre, hogy idén több moziban is bemutatnák őket, de az biztos, hogy kis közönség előtt a The Road, a Me and Orson Welles, a The Princess and the Frog és a The Private Lives of Pippa Lee is "premierel" a hétvégén. Mondanom sem kell, hogy ennek még Oscar barátunknál lesz jelentősége.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr523141751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása