2009.12.10. 03:07 teddike

Rendezte sorait az ABC

Címkék: sorozat 2009 2010

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az ABC csak márciusba hozza vissza a FlashForward-ot és a V (2009)-t. Most már azzal is szembesülnünk kell, hogy ezen sorozatok rendeléseiből visszavettek egy - egy részt. A FlashForward első évada összesen 24 részes lesz, 25 helyett, míg a V (2009) 13 helyett 12 részre számíthat. Így egyikből még 8 másikból még 14 rész van hátra.

lostVisszafelé haladva, ha lehet ezt mondani, a Grey's Anatomy hatodik évada 24 részes lesz, míg a Desperate Housewives 23 részre számíthat. Korábban a Private Practice aktuális évadát is 23 részre várták, de azóta ez 22-re redukálódott. Mint ahogy a Castle, The Middle, Modern Family, Cougar Town, Ugly Betty és a Brothers & Sisters is.

Teljesen fura, és többször nem is fog előfordulni, hogy egy sorban szerepeljen a Lost és a The Forgotten. De míg előbbinek a hatodik évada, addig az utóbbinak az első évada lesz 18 részes. Mellettük a nemrég visszatérő Scubs, és a második évadát a napokban kezdő Better of Ted 13 részes évadot fog futni.

Még egy újoncról kell írnom, ami a midseasonra jutott, ez pedig a Happy Town. Amelyről volt már korábban szó, és ami 8 részes első évados berendelést kapott.

Még egy apróság a végére, ezek a számok természetesen nincsenek kőbe vésve. Maradjunk annyiban, hogy így az évad felénél, ha lehet ezt mondani, itt tartunk. A linkektől meg nem kell félni, az adott sorozat oldalon található bejegyzései érhetőek el. Jó olvasgatást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr893141790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása