2009.12.11. 01:11 teddike

Moziajánló: 50. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

Nem sok van már hátra az évből, de még így is van előttünk pár nagyobb bemutató. Nézzük mi jutott erre a hétre:

Hazai bemutató (december 10):

  1. Poligamy: A heti magyar film. Csányi Sándor főszereplésével, meg sok jó csajjal. Legalábbis az előzetes ezt hiteti el velünk. Első ránézésre nem rossz ez. Meglátjuk, még nem eldöntött a dolog.
  2. Hírnév (Fame): 1980-as film remake-je. Az eredeti Oscar-t is kapott. A lényeg, hogy páran nagyon híresek akarnak lenni, meg táncolnak, énekelnek, ilyesmi. Szerintem ez érdekel.
  3. A tejesember (Süt): Fogalmam nincs mi ez. Valaki?

Amerikai bemutató (december 11):

  1. Invictus: Az Oscar jegyében. Matt Damon meg Morgan Freeman, Clint Eastwood új filmjében. Kell még mondani erről valamit?
  2. The Princess and the Frog: Egy hete még csak kevés moziban, most már több ezer moziban elérhető lesz.

Minden héten megjegyzem, így most is, hogy ezek mellett, igaz nagyon kevés moziban, de az Oscar miatt bemutatásra kerül a The Lovely Bones, A Single Man, The Slammin' Salmon. Illetve továbbra is elérhető a Me and Orson Welles illetve az Up in the Air.

Nem felejteni, egy hét múlva AVATAR.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr713141793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása