2009.12.17. 12:35 teddike

Nap képe: Fa-la, la-la, la

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2009 2010 accidentally on purpose

Nem fogunk elmenni szó nélkül az utolsó Big Bang rész mellett. Csak jövőre folytatódik mindhárom "kedvenc" szitkomunk, melyek közül továbbra is a TBBT a legerősebb. Igaz a mostani rész kicsit megosztotta az embereket. Én hajlok arra, hogy azt mondjam, a sorozat szintjén egy közepesnél valamivel erősebb részt kaptunk. Melyben vendégként visszatért Leonard anyukája. Jobban mondva Christine Baranski, aki (szerintem) nagyon jól hozza karakterét. Mostanában a The Good Wife állandó főszereplője többször is eljöhetne, hogy Sheldont...zaklassa.

the big bang theoryA HIMYM ismét egy bődületesen rossz részt hozott. Nem tudom miért nem kaszálom a sorozatot. Ennyire gyenge lennék? Úgy néz ki, hogy igen. Az AoP meg elindult egy kicsit más (jobb?) irányba, legalábbis történet szempontjából. Igazából semmi komoly nem lesz, de ez a rész nekem bejött. Billie szülei eljöttek Karácsonyra, és főleg miattuk elég sokat röhögtem. Pontok tekintetében, a TBBT részemről 7/10, míg az AoP 6/10. Az anyukát kereső Ted sztoriját, ami most éppen a cigizésről szólt, inkább nem is minősíteném.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr393141814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dave 2009.12.22. 21:44:47

HIMYM: nekem is kaszálnom kéne, de nem lehet, mert a kedvenc sorozatom Barney miatt. De mintha megcsillant volna valami... talán Ted-ről és az "asszonyról" fog szólni a köv. rész? Vagy csak megint hintába raktak? :( TBBT: ****spoiler mikor szakítanak végre. Utálom, hogy együtt vannak:)
süti beállítások módosítása