2010.01.13. 22:55 teddike

Köszönjük AXN!

Címkék: sorozat axn life unexpected

Ilyen is ritkán fordul elő, éppen ezért egy bejegyzést gyorsan dobunk is ennek a csodálatos hírnek. A téma a Life Unexpected, amit pont tegnap ajánlottam, és ami hétfőn mutatkozik majd be a The CW nevezetű amerikai csatornán. A sikere tehát még nincs kőbe vésve, éppen ellenkezőleg, akár nagyon szarul is járhat, majd meglátjuk.

Viszont az AXN, valamilyen szinten megelőlegezte a bizalmat a sorozatnak, és márciusba nálunk is bemutatja. Tehát két hónapot kell várnunk csak arra, hogy az amerikai premier után nálunk is látható legyen egy sorozat. Na de, nem ez csak a "nagy" hír vagy újdonság. Hanem az is, hogy pár szerencsés blogger meghívást kapott arra a sajtóvetítésre, amely még ezen a héten lesz, és amin a sorozat pilotját nézhetik majd meg.

Fejlődünk tehát mi is, nem kell sokat várjunk a sorozatokra, ráadásul ha az ilyen premiervetítések sűrűbbek lesznek, akkor nagyon rendben leszünk, és talán nekem is lesz majd lehetőségem bejutni valamire (*vigyorgófej*)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr213141876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása