2010.01.26. 19:18 teddike

How I Met Your Mother hatodjára is

Címkék: sorozat how i met your mother 2009 2010

A héten, tehát hétfő este nem volt új rész, de a CBS így is tartogatott egy, a sorozattal kapcsolatos információt. Nálunk is ismert, sőt kedvelt sorozatot bekérték a hatodik évadra. Sőt, és talán ez egyelőre még pletyka, legalábbis nem olvastam teljesen biztos forrásból, de nem csak a hatodik, hanem a hetedik és nyolcadik évad jövője is biztos.

Mennyire örülünk ennek? Vagy merre fog haladni így a sorozat? Az ötödik évadban járunk jelenleg, az anyut még mindig nem ismerjük, és kapunk egy olyan infót, hogy 1 + 2 évad várható még. Nem biztos, hogy ez a legjobb hír. Mondjuk ha azt is megtudnánk, hogy az ötödik évad végére megismerjük a keresett személyt, és azt is megígérik (tudom, naiv vagyok), hogy több poént is kapunk, akkor nem lenne ezzel a hírrel semmi gond.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr193141914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_145578 2010.01.28. 01:34:49

Én örülök, hogy folytatódik, bár tény az ötödik évad nem túl jó, nem ártana összekapniuk maguknak...
süti beállítások módosítása