2010.02.11. 02:17 teddike

House - Cu..Cu..Cuddy (6x13)

Címkék: sorozat 2009 2010 house s6

Már a nevét is félve mondom ki ennek a bestiának. Na jó, nem, de azért ritkán láttuk Cuddy-t ennyire "keménynek". Főleg azért nem, mert eddig nem volt olyan House rész, amiben őt tették volna a középpontba. Most viszont, a hatodik évad közepén szerencsére meglépték ezt, én meg két kézzel tapsoltam ennek. Főleg azért, mert más volt, különleges, nem a megszokott, teljesen új. Kép alatt spoilerek is lehetnek.

house season 6Cuddy egy napját követhettük végig, a reggeli ébredéstől, az anya-szerepen keresztül, a szexmániás bestiáig, és akkor még be sem jutottunk vele a munkahelyre. Ahol ott van House és ezzel akkor eleget is mondtam. Eddig ugye csak azt láthattuk, hogy House olykor megtalálja ilyen olyan aláírás miatt. Most viszont mindenki más csak epizódszereplő lett. Cuddy az egész kórházra figyelt, kirúgott embereket, problémákat kezelt, orvost játszott, és megoldott pár fontos dolgot is.

Nem nagyon emlékszem, hogy ki kapott ilyen jellegű részt? Wilson biztos, House állandóan (de ez nem is volt kérdés), a többiek közül meg talán Thirteen. Legalábbis mostanában. Az első csapatról most nem beszélnék. A felsoroltak közül viszont egyik sem sikerült annyira jóra mint ez. Lisa Edelstein remekül hozta Cuddy összes arcát, és a mostanában megszokott módon, *highfive* vagy *bazinga* ezért. Részemről 8/10.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr583141960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása