2010.03.05. 15:31 teddike

Moziajánló: 9. Hét

Címkék: film 2010 moziajanlo

Oscar hétvége van, ami azt jelenti, hogy mozi szempontjából semmit, vagy talán igen? Nézzük csak a heti felhozatalt némi plusz ajánlóval:

Hazai bemutató (március 4):

  1. Alice Csodaországban (Alice in Wonderland): Mit mondhatnék? Tim Burton kedvenc színészével meg feleségével feldolgozott egy régi történetet, amihez most nekünk tapsolnunk kéne? Nem igazán teszem, mint ahogy a film sem tetszett, megette az egészet a 3D szörny, de erről majd később bővebben.
  2. Viharsziget (Shutter Island): AKkor lettem csalódott, amikor áttolták a bemutatóját az idei évre. Ettől még mindenképpen nézni kell. DiCaprio egyébként is kedvenceim közé tartozik.
  3. Az ifjú Viktória királynő (The Young Victoria): Nem egy jelölést kapott az Oscar-on. És nem egyet nyert már idén. Nézni fogjuk mindenképpen. Egyébként meg történelmi film.
  4. Coco Chanel és Igor Sztravinszkij: Egy titkos szerelem története (Coco Chanel & Igor Stravinsky): Nem tudom mi ez igazából, dráma, romantika meg francia, szóval ebből rakjatok össze valamit. A hét filmje!
  5. Égenjárók (Sukai kurora): Anime, és csak egy kérdésem van, miért ezen a héten?
  6. Éhség (Hunger): Sok mindent erről sem tudok, a filmbuzin lehetett rá jegyet nyerni, remélem sokan elmennek majd, és írnak róla.

Szép felhozatal, ha azt vesszük, hogy a legtöbben az első kettőre fognak beülni. És ami az Oscar-t illeti, legalább egy film van, ami a jelöltek között van. Igaz eddig kellett volna letudni a bemutatókat, de több nem került el hozzánk, és nem is fog. Ettől függetlenül, aki szeretne kicsit Oscar hangulatba kerülni, vasárnap menjen az Odeon-ba, több jelölt filmmel is találkozhat. Az ajánlót meg köszönjük aeon_flux-nak.

Amerikai bemutató (március 5):

  1. Alice in Wonderland: Nem csak nálunk (vagy fordítva kellene írni?) lesz látható a film. Ami egyébként rekordszámú 3D moziba kerül majd be a hétvégén. Legalább ebben előzi az Avatar-t. Tim Burton meg küldhet egy csekket Cameron-nak - az Avatar nélkül nem lenne ekkora 3D meg IMAX láz.
  2. Brooklyn's Finest: A nagyobb érdeklődést kiváltó film mellett, mennyi esélye van ennek a kriminek? Richard Gere meg Don Cheadle ott lesz azért a mozikban, és várni fogják a nézőket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr683142031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása