2010.03.05. 11:11 teddike

Smallville: Jöhet a 10. évad

Címkék: sorozat smallville 2009 2010

Ki lepődött meg? Gondolom senki. Február közepén a CW már kidobta az első csomagot, mármint azokról a sorozatokról, amikből jöhet a következő évad. Akkor a Smallville kimaradt, de nem kellett sokat várni, hiszen egy hónap alatt sikerült megegyezniük.

smallvilleA péntek estére, tehát halálba küldött sorozat bizonyította, 9 évad alatt összeszedett már annyi rajongót, hogy nem kell félnie. Tehetik bárhova, élni fog. Na jó, ez egy kicsit kemény kijelentés, de a pénteki eredmények bizonyítják, a sorozat számíthat a nézőire. A következő évadba jön tehát a 10., ami nem biztos, hogy az utolsó, de lehet. Ezt azért írom így, mert már évek óta ez megy, "na még egyet, aztán vége". Nos, nem.

A CW egyébként még három sorozatról nem nyilatkozott, a pilotok érkezése előtt a One Tree Hill, a Life Unexpected és a Melrose Place sorsa bizonytalan még. Ha a szívemre és az agyamra is hallgatok, jobban az utóbbira, akkor innen kettő nyugodtan mehet a "kukába".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr783142027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása