2010.03.11. 21:31 teddike

Moziajánló: Március

Címkék: film 2010 moziajanlo

Mostanában többször is írtam, hogy nagyon örülök a változásnak. Igaz az időjárásban még nem látszik, de itt a tavasz, és ezzel együtt egyre közelebb kerülünk a blockbuster időszakhoz. A felvezetés is elég szépnek ígérkezik. Nézzük miből élünk márciusban:

alice in wonderland shutter island the lovely bones pandorum

Rögtön az első hétvégén érkezett az Alice in Wonderland, ami nagyon gyorsan megdöntött pár rekordot. De ez a bejegyzés most nem a bevételekről szól, éppen ezért maradjunk annyiban, hogy nálunk is napi három előadással (ha jól tudom) fut az IMAX-ba is, illetve az összes 3D-re alkalmas moziba is látható. Nálunk azért konkurenciát is kapott, hiszen a Shutter Island is ekkor került bemutatásra. Illetve a hazai kínálatból még a The Young Victoria-t emelném ki, amit oscar-ra is jelöltek.

A második hétvége elég erősnek ígérkezik az amerikai mozikban, legalábbis a címeket végigfutva. A legtöbb moziba Matt Damon érkezik, illetve a Green Zone. Jó kis thriller - akció kombóra van esélyünk. Mellé érkezik, maradva a főszereplőknél, Forest Whitaker új mozija, az Our Family Wedding. És két könnyedebb filmre is beülhetnénk, egyik a Remember Me, amiben Robert Pattinson játssza a főszerepet. A másik a She's Out of My League, amire akár most is elugranék. Nálunk a The Lovely Bones a Pandorum és a Bad Lieutenant indul harcba, hogy Alice-t kitúrják a mozikból.

bounty hunter repo men how to train your dragon chloe

A harmadik héten tovább roncsolhatjuk agysejtjeinket. Visszatér a nagyon régen látott Gerard Butler a vászonra, csak most Jennifer Aniston társaságában (The Bounty Hunter). Plusz jön még Jude Law is, és Forest Whitaker nélkül sem maradunk a héten, a Repo Men-ben lesznek majd láthatóak. Egy limitált számban bemutatásra kerülő filmet is kiemelnék, ez meg a Last Night lesz, amiben Keira Knightley, Sam Worthington és Eva Mendes lesznek a főszereplők. Hazai vizeken a Bibliotheque Pascal-t mindenképpen nézni kell majd. Illetve jön még a Légió, ami bűn rossz film, és az Edge of Darkness, Mel Gibson főszereplésével.

A hónap végére marad odakint és a hazai mozik számára is a How To Train Your Dragon. Aranyos animációnak ígérkezik, és természetesen megyünk 3D moziba nézni. Valamit odakint a Hot Tub Time Machine is moziba kerül, ami az év második talán legígéretesebb vígjátéka lehet. Egy limitált mozit most is mondanék, ez a Chloe, amiben Julianne Moore, Liam Neeson és Amanda Seyfried lesz látható. Utóbbi meg vetkőzni is fog. Nálunk a sárkányok mellé érkezik a Brothers és a The Men Who Stare at Goats is.

Egy szó mint száz, ígéretes hónap lesz ez, sok újdonsággal még nálunk is. És jönnek a pótlások is 2009-ből. Jó szórakozást mindenkinek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr743142064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása