2010.03.12. 12:18 teddike

Ennyi volt: The Forgotten

Címkék: sorozat 2009 2010 the forgotten

A nap rossz híre, mert van jó is igen, hogy az ABC, ha nem is teljesen hivatalosan, de elkaszálta a Forgotten-t. Én annak idején az első részt bírtam megnézni, de azon is csak szenvedtem. Christian Slater-t sajnálom kicsit, a második évad sem jön össze neki. Egy éve még a FOX-nál próbálkozott. Akkor sem, és most sem járt sikerrel, igaz most nem 8 rész után került le a képernyőről, hanem 15 után. Legalábbis ha hinni lehet más oldalaknak.

the forgotten

Az évad kapcsán még olyan hírek láttak napvilágot, hogy a 13 rész mellé kérnek meg ötöt. Ha jól számolunk, és tényleg lement minden, akkor még három kell valamikor nyáron érkezzen. Egyébként, visszatérve arra, hogy mennyire nem tudtam nézni, Elisha Cuthbert vendégszerepelt pár részben, de még ezeket sem követtem. Azt hiszem ez már jelent valamit. Egyébként a nézettséget elnézve, már nagyon régóta lehetett tudni, hogy erre a sorsra fog jutni a Forgotten, csak az volt a kérdés, hogy mikor illetve, hogy mennyi rész megy le belőle. Azt hiszem a válaszok elkezdtek csordogálni ezzel kapcsolatban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr743142068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása