2010.03.22. 15:31 teddike

Így készült: Eclipse

Címkék: film 2010 eclipse twilight

Lehet inkább azt kellett volna írnom, hogy Sneak Peak? Vagy a twilight is hiányzik a címből? Hogy fogják most érteni miről van szó? Remélem rém egyszerűen. Összedobtak nekünk ugyanis a készítők/szereplők egy rövid videót, amiben az új filmről beszélnek. Meg vannak benne új jelenetek is, illetve a történetből is kiderül ez az. Na meg a rendezőről is megtudjuk, hogy nagyon jó arc, nézzétek csak:

A bemutatóra nem kell annyira sokat várni. Már csak hónapok. Június 30-án kerül majd a mozikba. Ez a videó egyébként, illetve a korábban bemutatott előzetes, a New Moon dvd-n volt rajta, amit szombattól már meg lehet venni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr393142099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alice · http://nincs 2010.08.08. 11:25:34

én már láttam az eclipset és nagyon jó volt , én nagy rajongója vagyok az összes szereplőnek ,ja és még egyet hozzáteszek hogy ennél jobb film nincsen a földön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása