2010.04.09. 02:55 teddike

Ajánló: Nyári sorozatok (ABC)

Címkék: sorozat 2009 2010 scoundrels the gates

Nyáron sem maradunk új sorozatok nélkül, főleg ha az ABC-re "kapcsolunk". Június második felében két újonc is bemutatkozik majd. A The Gates és a Scoundrels. Utóbbi egy családról fog szólni, ahol apuka börtönbe kerül, és anyukának kell valahogy rendet tartania a családban. Gyerekek rontják majd a levegőt természetesen. Könnyed nyári sorozatnak ígérkezik így elsőre, kis komédiával és drámával is fűszerezve. Anyucit egyébként Virginia Madsen fogja játszani, aki több díjat is jelölést is begyűjtött korábban.

scoundrelsthe gate

A The Gates-ről már kevesebbet tudnék mondani. Maradjon is pár dolog meglepetés. Illetve, ha a korábbi linkre kattintotok találtok róla apró információkat, illetve képeket is. Érdemes megnézni, már csak azért is, hogy szokja az ember a szereplők arcát. Mondjuk azt is nagyon jól tudom, hogy nyáron többnyire a kisebb csatornák sorozatai fogják lekötni az embereket, azért egy esélyt ezeknek is lehet adni, ki tudja? Lehet valami hatalmas "csodát" láthatunk majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr233142170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása