2010.04.21. 20:44 teddike

Röpkék: Leonard Nimoy, Avatar 2, Bad Boys 3

Címkék: film gemma arterton leonard nimoy bad boys 3 avatar 2

Az első hír tipikus példája annak, hogy lehet valami egyszerre jó és rossz is egyben. Leonard Nimoy nagyon hosszú pályafutása véget ér. Maga a színész jelentette be, hogy visszavonul. Egyrészt köszönjük szépen Spock ezeket a csodálatos éveket, ugyanakkor már most gondolhatunk a jövőre, és sajnálhatjuk, hogy nem fogjuk többet látni. Ez a hír egyébként a sorozatos és filmes világot is érinti. Egyrészt a 2012-re várható Star Trek 2-ben már nem lesz benne. Nyilatkozata szerint ez nem lenne fair Zachary Quinto-val, aki szerinte (és szerintünk is) nagyon jó színész, jól "elkapta" a karaktert. Valamint, és ez most spoileres hír is lehet akár, most fejezte be a forgatást a Fringe évadzáróban. William Bell tehát utoljára, a második évad fináléjában fog feltűnni. - Live Long And Prosper!

James Cameron megszólalt az Avatar 2 kapcsán. A folytatásban jobban megismerjük Pandora-t, az Óceán élővilágát. Cameron a folytatást egyébként 2014-re tervezi. Addig még nagyon sok minden fog történni, de ha jobban belegondolunk már csak 4 év. Ami az első részt illeti, ott is vannak újdonságok. A nyáron újra moziba fog kerülni, ráadásul 6 perccel hosszabb változatban.

A címben láthattátok, és komoly hírről van szó, a Bad Boys 3 jönni fog. Martin Lawrence egyik nyilatkozatában elejtettem, amit már korábban is tudtunk. Vagy legalábbis olvastunk valami pletykát róla. Szóval Michael Bay a fedélzeten van, és Will Smith is rábólintott a folytatásra. A Transformers 3 jövőre kerül a mozikba, utána lehet foglalkozni ezzel a folytatással is.

A végére jutott még egy kép, Gemma Arterton a jövőre érkező Tamara Drewe szereplőjeként tetszeleg. Valamint az Elm utcai okossághoz is jött pár apróság.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr613142207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása