2010.05.11. 00:37 teddike

Sasha Grey menni Entourage

Címkék: sorozat entourage sasha grey 2010 2011

Nem mai hír, de még nem sikerült megírni. Viszont apró mosoly futott végig az arcomon, mikor egy hete olvastam erről, illetve már akkor örültem a hírnek. Szóval, én is, mint a legtöbb férfi/fiú nem nézek és nem is néztem pornót, azt se tudom, honnan és hogy szerezhető be. Így azt sem tudom, hogy ki Sasha Grey (NOT). Nem fogom megkönnyíteni a dolgokat, elég egyszerű beírni a keresőbe a művésznő nevét. Rengeteg találat lesz, és felnőtteknek szóló filmet is találtok majd. Szóval a színésznőt leszerződtették az Entourage hetedik évadára.

Az ötödik részben fog majd feltűnni, Vince mellett, illetve ha minden jól megy, a sorozat utolsó, nyolcadik évadában is visszatérő szereplő lehet. Vince mellett, mi is örülünk a hírnek.

sasha grey

Bónuszként van még egy kép, ez is 18 feletti, és erre lehet elérni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr333142278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dave_k 2010.05.11. 23:36:32

Volt már korábban is ilyen kép az oldalon? Mondjuk Entourage rajongó lennék, szóval biztos nézni fogom, de nem fogja ez a "hölgy" rossz irányba elvinni a dolgokat?
süti beállítások módosítása