2010.05.23. 12:25 teddike

Akiktől búcsúzunk: Jin Kwon

Címkék: sorozat 2009 2010 lost s06 the finale

Mi Jin legjobb tulajdonsága? Csak azt ne mondjátok, hogy ő tanult meg a leggyorsabban angolul! Na jó, nekem is ez jutott most eszembe, de nem emiatt fog hiányozni. Bár feleségével sosem tudtak igazán jó különálló részt összerakni, attól még több jelenet is előttem van, amiben élmény volt nézni a karakter boldogságát vagy szenvedését. Mindenesetre nincs olyan ember, aki nála butábban tudna nézni, amikor angolul beszélnek hozzá (NOT).

lost the finale jin kwon

Maradva a komolytalan vonalnál, a komolykodásra ott lesz a finálé, Daniel Dae Kim pont az ellenkező problémával küzdött, mikor a sorozathoz jelentkezett. Angolul tudott főleg beszélni, a többi elég nehezen ment neki, de mint tudjuk jól megoldotta. Szintén apró érdekesség, hogy a sziget nem engedte el, jövőre is a Hawaii-on fog forgatni. A karakter történetét meg nehéz lenne pár mondatba összefoglalni. Az első sor a kiindulás, meg egy olyan is, hogy "egy hete" még 1970-ben volt, most meg, tudjuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr663142374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása