2010.06.10. 13:04 teddike

Itt a Nyár

Címkék: csajok kate beckinsale

Elég gyorsan sikerült megadnom magam, pedig tiltakoztam egy kicsit, de aztán ez a videó levett a lábamról. Olykor becsúszik egy csajos poszt, igaz a címből ez nem következik, de Kate Beckinsale lesz a főszereplő. Elvileg meló van, odakint nyár, bent légkondi, a háttérben ATB és a Summer hangoskodik, közben pedig ezt nézem:

A videót illetve a fotózást az Esquire-nek köszönhetjük. A filmes vonatkozás pedig annyi, hogy nincs, Mondjuk most beugrott, hogy utoljára a Whiteout-ban láttam, zuhanyzós jelenet azért gondolom ott van mindenki előtt, a film egyébként nem ütött nagyot, de az idő megszépíti az emlékeket, és éppen ezért most már egyet kell értenem a hozzászólássál, ami a filmhez érkezett.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr803142452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolee 2010.06.13. 21:09:03

Ez nagyon komoly, szerintem már láttam, nem mai anyag, de szép.
süti beállítások módosítása