2010.06.29. 14:34 teddike

Röpke: Peter Jackson a Hobbit fedélzetén

Címkék: film 2012 the hobbit

A címet értsd úgy, hogy az évek óta tartó okoskodás után, nem tudom szebben megfogalmazni, úgy látszik, hogy Peter Jackson fogja rendezni a Hobbit című filmet, amit már évek óta várunk, vagy nem? Mindenesetre ez a hír biztosnak tűnik, éppen ezért csak annyit tudok remélni, hogy elkezdik a munkákat, és mondjuk 2012-ben legkésőbb már nézhetjük is.

Update: Szeretem az ilyen híreket, de most már nem törlöm, egyik oldal ezt mondja, másik meg teljesen mást. Szóval a helyzet az, hogy semmi sem biztos, tehát tovább folytatódik a cirkusz. Amíg egyik helyről még azt lehetett hallani, hogy igen, tárgyalnak, és Peter Jackson rendezi a filmet, addig egy másik helyen attól hangos minden, hogy nem is tárgyalnak. Rakjátok össze. Úgy látszik ez a 2012 is elhamarkodott gondolat, hamarabb lesz metrónk, meglepetésre, mint Hobbit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr243142489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása