2010.07.26. 23:52 teddike

Comic Con: The Avengers

Címkék: film 2012 the avengers

Bár nálam a hétvége szokás szerint kimaradt, a "rendezvény" simán lement, több hétre elegendő olvasmánnyal ellátva bennünket. Na meg persze rengeteg olyan infóval, vagy képpel, ami a "mindent visz" kategóriába sorolható. A mostani bejegyzés is ilyesmi lesz, hiszen ki gondolta volna, hogy a Marvel lesz annyira tökös, és meglep minket a The Avengers csapatával. Én komolyan leestem kicsit a székről, amikor megláttam mindenkit egymás mellett. Na nem azért, mert ennyire ijedős ember lennék, hanem mert egyszerűen ezt egy nagy tettnek tartom, hogy a 2012-ben bemutatásra kerülő mozit már teaselik. Le a kalappal, nézzétek csak:

the avengers

Kattintásra nagyobb lesz a kép, és így ti is láthatjátok, hogy kik vannak rajta, de segítek is, balról jobbra haladva nézzük a hősöket: Robert Downey Jr. (Iron Man), Clark Gregg (Phil Coulson), Scarlett Johansson (Black Widow), Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Captain America), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Jeremy Renner (Hawkeye), Mark Ruffalo (Hulk) - és akiknek köszönhetjük majd a forgatókönyvet és a többi háttérmunkát: Joss Whedon (rendező) és Kevin Feige.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr753142564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolee 2010.07.27. 18:07:20

Ez nagyon biztatóan néz ki. Még nagyon sokat kell várni a filmre, de ez a csoportkép bizonyítja, hogy komolyan kell venni őket.
süti beállítások módosítása