2010.08.11. 12:12 teddike

Moziajánló: Augusztus

Címkék: film 2010 moziajanlo

Lassan, gyökketővel, visszatér minden a megszokott helyére. Egy kisebb kihagyás után jelentkezni fog a moziajánló és a box-office is össze lesz szedve, de valahogy idén nyáron, az Inception kivételével nagyon nem hozott lázba semmi. Maradva az ajánlónál, fájó pont ez kicsit, hiszen a legrosszabb héten kezdem el írni ezt is. Mindjárt megértitek, hogy miről is van szó.

Augusztus első hetén az amerikai közönség a The Other Guys-t és a Step Up 3D-t nézhette a legtöbb moziban. Előbbi sikere talán kicsit borítékolható volt, köszönhetően annak is, hogy hetek óta igazán jó film nem került a termekbe. Mark Wahlberg főszereplésével készült akció-vígjáték talán visszazökkenti az emberek kedvét. A táncos film viszont elnyerte a kritikusok tetszését, ami nem jelenthet rosszat. Igaz nálunk csak dvd-n fog megjelenni. Nagy vásznon nem élvezhetjük tehát a zenéket, annak ellenére mondom ezt, hogy az augusztusi kínálatban még benne van - majd minden időben kiderül. Maradva a hazai moziknál. Megérkezett hozzánk is, két hónap után a The A-Team (A Szupercsapat), és hű társa lett A varázslótanonc (The Sorcerer's Apprentice).

avatar the expendables salt

A második hétvégét viszont az igazi mozi és filmrajongó azzal tölti, hogy elkezd sztrájkolni az összes hazai forgalmazó épülete előtt. Miért mondom ezt? Lássuk csak, az amerikai mozik szépen bemutatják a The Expendables-t és jön Scott Pilgrim is. Mi, igen, itthon, láthatjuk holnaptól Salt című nagyon várt és biztos nagyon jó filmet. Én azt mondom kezdjük el lázadni.

A harmadik héten már lazíthatunk kicsit, legalábbis nem kell annyira haragudnunk a kintiekre. Jön a Lottery Ticket, visszatér Nanny PcPhee, a Piranha 3D is zúzni fog, valamint két vígjáték is a mozikba kerül. Amolyan mutassuk be gyorsan minden elmaradt filmet szaga van ennek a hétvégének. Nálunk viszont a Ragadózok miatt kicsit nagyobb figyelem fog a mozikra terelődni. És simán el fogunk menni a Garfield folytatása mellett is, mondjuk biztos van olyan, akit ez érdekel.

A hónap utolsó hetében ismét kitör az Avatar láz. Jön a speciális változat, ami pár perccel hosszabb lesz, és soha nem látott jelenetekkel lesz tele. Mellette jön egy jónak ígérkező akció, sok ismerős színésszel, Takers címen, valamint romantikázunk kicsit, jön a Going to Distance. Hazai vizeken a Centurion-t emelném ki, ami remélhetőleg érdekelni fog jó pár nézőt.

A nyári blockbuster szezon ezzel véget is ér, jön a szeptember, és jó pár film is természetesen, de más fokozaton fognak majd ezek pörögni. Bevételek szempontjából pedig majd szépen összefoglaljuk a nyarat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr623142612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása