2010.08.17. 18:53 teddike

Van képünk hozzá: Hereafter

Címkék: film 2010 hereafter

Mennyire örülünk annak, ha egy rendezőt és egy színészt az élet hozza össze? Nem egy film története, nem a folytatás az, ami miatt újra egy asztalhoz ülnek. Születtek jó házasságok korábban is. Nem kell szerintem Johnny Depp nevét mondanom, és kedvenc rendező is világos mindenki számára. Amiért ezt a kis történetet leírtam, az egy új gyönyörű barátság létrejötte miatt volt szükség. A címben szereplő film rendezője nem más, mint Clint Eastwood, aki most már végérvényesen a kamera mögé száműzte magát. Előtte viszont hű barátra lelt Matt Damon személyében, akivel immáron második filmjükét készítik el, elég rövid időn belül. Itt a kép:

hereafter

A bemutatóról is vannak hírek. A New York-i film fesztivál záró mozija lesz ez, október 10-én, a nagyobb közönség elé pedig október 22-én fog lépni a film.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr543142621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása