2010.08.18. 09:02 teddike

Ajánló: Never Let Me Go

Címkék: film 2010 never let me go

Nagyon ritkán alkalom nyílik arra, hogy egy olyan film is a radarra kerüljön, ami nem a nagyobb közönség számára készült. Illetve, pontosítva a gondolatomat, nem a nyári blockbuster közönségnek. A Never Let Me Go tipikusan az a film, amit kevesen fognak majd látni, de ettől függetlenül lehet kellemes meglepetés is. Nálam azért került képbe, mert ismert, és talán kedvelt színészek is feltűnnek benne, akik miatt szívesen adok egy esélyt a mozinak, még akkor is, ha esetleg unalomba fulladna az egész - reméljük nem fog.

A filmet Mark Romanek rendezte, akinek pl. a Jackson testvérek Scream-je is köszönhető. Valamint a Nince Inch Nails-sel is dolgozott együtt. Igaz ezek korábban történtek, de több díjat is kapott ezen rendezések miatt. Filmes munkásságát nehéz lenne most kiemelni, főleg az én tudatlanságom miatt. A színészek közül, ha már korábban említettem őket, Carey Mulligan-t emelném ki, aki az elmúlt egy évben lett igazán ismert, az An Education című filmben nyújtott alakításáért, amiért Oscar díjra is jelölték. Mellette, mint főszereplő, Andrew Garfield fog nyomulni, akinek a neve lehet semmit nem mond, de idén szerepelni fog a Facebook-filmben, de ami ennél is nagyobb hír vele kapcsolatban, hogy a jövőben ő lesz az új Pókember. A plakátról leolvasva, illetve az előzetest látva, csak mellékszerepben, de Keira Knightley is szerepet kapott a filmben.

never let me go

A film bemutatója október 1-én lesz. Nálunk látható lesz? Nagyon jó kérdés, csak dvd-n gondolom, de nem akarok hülyeséget mondani, nem nagyon kerestem rá külön, inkább csak ezt tartom valószínűnek. Ettől függetlenül valamelyik hivatalos warez oldalon biztos tölthető/nézhető lesz.

Korábban említett posztert erre nézhetitek meg, az előzetes pedig a youtube segítségével érhető el.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr33142623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolee 2010.08.18. 11:46:47

Csak az "egy lány" miatt lesz ez nézős, ha még emlékezni fogok rá.

Rebeka · http://thegreenshawl.blogspot.com/ 2010.09.17. 12:54:59

hú szerintem pedig biztos nagyon érdekes lesz... :) az előzetesből úgy látszik, hogy gyönyörű képek lesznek benne...
süti beállítások módosítása