2010.09.07. 12:01 teddike

Van képünk hozzá: No Ordinary Family

Címkék: sorozat no ordinary family 2010 2011

Nem is kevés, igaz nem lett mind áttöltve erre az oldalra, de gyorsan elvezetlek titeket ahhoz a forráshoz, ahol bizony az összes szereplőről láthattok képeket, plusz még poszterek is jönnek, nem kis méretben. Örülünk? Biztosan, főleg, hogy a szerencsésebbek már a pilot-ot is láthatták. Az ABC jóvoltából 50 ezer ember, plusz a warez társadalom megnézhette az első részt, amit nekem is volt szerencsém látni, de vélemény csak a szeptember 28-i bemutató után várható. Addig jegelve kicsit a sorozat, lesz miről beszéljünk úgy is a napokban.

Visszatérve, a család négy tagjáról, plusz két "segédről" láthattok képeket, ha erre a linkre kattintotok. Sőt, a promó után még a pilot-ból is lesz pár kép, szerintem érdemes megnézni. Ráadásul Autumn Reeser és Julie Benz is csodálatosan néz ki rajtuk.

no ordinary family

Nem éppen a legjobb poszter, nem éppen fantáziadús, de ezt kapjuk most az ABC és a No Ordinary Family marketingeseitől. A képre, vagy erre a linkre kattintva elérhető a többi is, igazán nagy méretben. Valamint, nem poénból mondom, pár sorral lejjebb található "címkék" segítségével is tudtok tájékozódni, került már fel anyag a sorozatról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr913142682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása