2010.10.06. 14:42 teddike

Emma Stone, Spider-Man, Gwen Stacy

Címkék: film spiderman 2012 emma stone

Véget ért most már ténylegesen a pletyka, mármint itt a hivatalos hír. Pár napja rosszul írtam, éppen ezért most pontosítunk. Az igaz volt, hogy Emma Stone szerepelni fog a filmben, az is igaz lesz/lehet, hogy Garfield szerelmét fogja játszani, csak az nem stimmelt, hogy nem Mary Jane lesz, hanem Gwen Stacy.

A két főszereplőn, és a rendezőn kívül mást nem nagyon tudunk. A forgatást majd ezek után fogják elkezdeni, illetve a bemutatót 2012 nyarára tűzték ki. Emma Stone karakteréről csak annyit, hogy így felvetődik a kérdés, hogy Mary Jane vajon helyet kap a történetben, vagy Stacy lesz benne csak az első moziban? A karakter amúgy nem lehet ismeretlen a Pók-világnak, így egyértelmű, hogy várjuk a köréjük épített világ bemutatkozását a vásznon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr73142814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása