2010.10.16. 01:19 teddike

Csak röviden: Jöhet a folytatás

Címkék: sorozat how i met your mother life unexpected no ordinary family hellcats 2010 2011 one tree hill s7

Az újoncok közül eddig a Raising Hope (13 + 9) kapott teljes évad berendelést, viszont a csatornák pár sorozatból, a teljes évados berendelés helyett, kértek még pár forgatókönyvet, ami azt is jelenti, hogy nagyon valószínűsíthető az újabb részek érkezése is:

  • első hírek között szerepelt, hogy a CW kért még a berendelt 13 mellé újabb One Tree Hill és Hellcats terveket, így ha nem is teljes évadra, de hosszabb futásra számíthatunk mindenképpen. A napokban pedig, a már berendeltek mellé csatlakozott a LUX is, igaz csak két forgatókönyvet kértek, de így a 13 részes évad minimum 15-re duzzadhat.
  • az ABC is hasonló utakat járt be pár sorozattal. Az újoncok közül a No Ordinary Family kapott egy plusz 4 részes berendelést (?), valamint a midseason-ra érkező Off the Map plusz egyes toldást. Így előbbi 17 részes lehet minimum, míg utóbbi rajongói 8 epizódra számíthatnak. A már futó sorozatok közül a Brothers & Sisters helyzete változott, itt is a meglévő 13 mellé kért a csatorna még 4 forgatókönyvet.
  • a teljes évados berendelésekkel futó sorozatok közül egyelőre a How I Met Your Mother (CBS) helyzete változott. Az eddigi 22 helyett, 24 részes lesz az évad.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr153142856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása