2010.10.28. 15:46 teddike

Batman 3 = The Dark Knight Rises

Címkék: batman 2012 batman 3 the dark knight rises

Az elmúlt 24 óra leghangosabb filmes híre természetesen Christopher Nolan bejelentéséhez köthető. Aki követ esetleg twitter-en is, az már tegnap olvashatott szinte minden fontos információt a hírrel kapcsolatban, de ezeket most egy bejegyzésbe is összeszedjük, valamint találgatunk is egy kicsit.

  • A legfontosabb hír jelenleg, hogy kiderült a harmadik film címe: The Dark Knight Rises!
  • Valamint az is kiderült, hogy Nolan nem 3D-ben forgatja a folytatást, sokkal inkább IMAX lesz a nyerő.
  • A film várható bemutató pedig, 2012 nyarán várható!
  • Nolan azt is bejelentette, hogy Riddler nem lesz az ellenfelek között, ezzel pedig a sokadik kultikus Batman gonoszt húzta ki a listáról. Korábban már tudni lehetett, hogy Mr. Freeze sem lesz jelen, valamint érthető okokból, Joker sem tér vissza, illetve Two Face sem lesz benne a folytatásban.
  • Korábban az is kiderült, hogy Tom Hardy lesz az egyik szereplője a filmnek, és 99%, hogy gonoszt fog alakítani, így őt próbáljuk meg elképzelni valamelyik gonoszként.

the dark knight returns

Ennyit a biztos dolgokról, ezek már kőbe vannak vésve, ami ezek után jön, az már csak találgatás, pletyka, de szeretünk ilyesmiről is beszélni. Természetesen nagyon sok mindenkit a gonosz személye érdekel, és több név is bekerült abba a bizonyos kalapba, most már csak az a kérdés, hogy Nolan kit választ közülük. A legvalószínűbb, jobban mondva jelenleg a legtöbb esély, Catwoman visszatérése van. Mellette Hugo Strange is előkerülhet, de hasonló szinten említhetjük Croc nevét is. Rajtuk kívül, a képregények ismerői biztos rengeteg nevet tudnak még felsorolni, itt most az a kérdés, hogy kit tudna Tom Hardy a legjobban a vászonra vinni? És ha már így megyünk neki a kérdésnek, akkor ki lehet a legjobb Catwoman?

A képválasztás nem véletlen, 1986-ban megjelent The Dark Knight Returns címú képregényből való, melyet Frank Miller készített.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr193142910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csabesz 2010.10.29. 14:16:06

Tom Hardy Harvey Bullock-ot fogja játszani.

Alejandro 2010.11.11. 19:17:24

szerintem Tom Hardy Bane lesz,Macskanőnek egy öreg színésznő kéne semmiképpen sem cicababa,játszhatná Cher vagy Lara Stone, jó lenne nagyon ha Harley Quinn is benne lenne ilyen elmebeteg darkos ként pölö ,mint a jobbszélső csaj: http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2010/08/g.jpg

Angelus 2010.11.13. 13:34:24

A 60-as években még Batwoman is volt a képregényekben. Ahogy az se kerül már filmbe, macskamegfelelője se. Az én tippem az, hogy a főgonosz Roman Sionis azaz Fekete Álarc lesz, megbízottja dr. Hugo Strange természetgyógyász pszichoanalitikus, valamint Rupert Thorn új keresztapa (Salvatore Maroni halála után). Ez már elég erős hármas volna. Bár ez már sajnos szerintem se érződik valószínűnek, a megégett Hush; vagy Bane is jó lenne, mert a képregényben ezermilliárddal értelmesebb, mint a Batgirl és Robinban bemutatták. És brutálisabb is.
süti beállítások módosítása