2010.11.09. 01:53 teddike

Moziajánló: November

Címkék: film 2010 moziajanlo

Októberi összefoglaló box office után, nem maradunk el az aktuális hónap ajánlójával sem. November elejével elkezdődött az "Ünnepi" szezon, ami ismét nagyobb felhajtást hoz, magasabb bevételekkel, és elvileg jobb és/vagy mainstream filmekkel. Plusz, és ne felejtsük ezt az apróságot sem, a jövő évi Oscar kapcsán pár radar alatti film is bekúszik, amivel ne lepődjünk meg, ha a jelölt listán találkozunk. Sok újdonságot nem biztos, hogy fogtok találni a bejegyzésben, inkább csak egy kupacba szedem azokat a filmeket, amik hétről hétre az amerikai és a hazai mozikba kerülnek:

Az első hétvégén rögtön egy világpremierrel is találkozhatunk, a Due Date (Terhes társaság), az amerikai bemutatóval egy időben, nálunk is a mozikba került. Becsüljük meg, ritka eset. Ehhez jött még odakint a Megamind (Megaagy), nálunk a Gru. Illetve a radar alatt, ahogy korábban is említettem, becsúszott még limitált moziban a 127 Hours is. Az Oscar díjas rendező, Danny Boyle filmje, James Franco főszereplésével.

due date megamind unstoppable skyline

A hónap második csütörtökén kerül a mozikba nálunk is a The Social Network (A közösségi háló), így végre a nagy közönség is láthatja Aaron Sorkin legújabb gyermekét. Valamint egy vígjáték is lehetőséget kap, You Again címmel, amiben Krsiten Bell a főszereplő. Az amerikai mozik csak egy Unstoppable-t kapnak, Chris Pine és Denzel Washington főszereplésével, valamint érkezik hozzájuk a Skyline (sci-fi) és a Morning Glory (vígjáték) is.

November 19-én, talán már mondanom sem kell, hiszen a legtöbb csapból ez folyik, bemutatkozik a legújabb Harry Potter film, ami mellett Russel Crowe kap egy apró lehetőséget és a The Next Three Day, hogy a nagy árnyékában némi bevételre tegyen szert. Nálunk egy hét csúszással jön a korábban említett Unstoppable (Száguldó bomba), valamint a Jackass 3D is bemutatásra kerül, és a Killers című romantikus, akció-vígjátékról sem feledkezzünk el, Katherine Heigl és Ashton Kutcher főszereplésével.

harry potter machete faster killers

A hónapot mi is Potter új filmjével zárhatjuk, a Halál ereklyéi hozzánk is megérkeznek. De a hetekkel korábban bemutatott Machete is végre a mozikba kerül. Az amerikai közönség, amellett, hogy még mindig Pottert fogja előnyben részesíteni, lehetősége lesz egy új vígjáték (Love And Other Drugs) egy akció (Faster) és egy rajzfilm (Tangled) közül is választani.

Külön nem linkeltem, de a legtöbb említett filmhez tartozik legalább egy bejegyzés, poszterrel vagy előzetessel, így a kereső használatával eljuthattok bármelyikhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr583142954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása