2010.11.16. 15:20 teddike

Mozgásban Green Lantern!

Címkék: film 2011 green lantern

Az előzetes előzetese is lehetne a cím, hiszen csak arról van szó, hogy kaphattunk egy kis betekintést a novemberben bemutatásra kerülő Green Lantern teaser-ből. Pár hete, az év egyik legjobb hangulatú díjátadóján (Spike Scream award) a legjobban várt filmnek szavazták meg a Green Lantern-t. Ami csak azért is nevezhető különlegesnek, mert olyan filmeket utasított maga mögé, mint Harry Potter vagy a Twilight folytatás. Ezt csak azért tartottam fontosnak elmondani, mert a nézők és a rajongók mindenképpen nagyon várják már a bemutatót, ennek megfelelően az előzeteseket is. Ezek közül ez lesz az első videó, amiben Ryan Reynolds és Blake Lively valamint a Green Lantern is előkerül.

A hivatalos bemutató június 17-én lesz, az előzetes Harry Potter előtt lesz látható, már ha moziban akarjuk megnézni. Még akár a mai napon, de legkésőbb szerdán a szörfözők viszont már találkozhatnak vele. Visszatérve a videóra, nem nagyon véleményezném még a látottakat, nem vagyok teljesen elégedett, remélem javítanak még rajta egy keveset.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr303142978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása