2010.11.25. 01:02 teddike

Glee - Gwyneth Paltrow (2x07)

Címkék: sorozat glee 2010 2011 sweeps 2010

Ha Glee, FOX és sweeps, akkor bizony ők húzták a legnagyobbat. Gwyneth Paltrow a tv-ben, ráadásul énekel és táncol is, akarhatunk még többet? Persze, simán, nem erről van most szó, de ha csak abba gondolunk bele, hogy utoljára talán Iron Man mellett láthattuk, akkor bizony egészen nagy váltás a Glee. Természetesen nagyon örülünk annak, hogy beugrott sorozatozni kicsit, már csak azt sajnálom, hogy a Glee írói nem tudták egy normálisabb részt "alá" rakni. Három dalt adott elő egyébként, egy bemutatkozósat, egyet Rachel-lel közösen, egyet pedig a végén, mondhatni az egész kórussal. A sorozatban valahogy így nézett ki egyébként:

Gwyneth Paltrow

Érdemes kattintani a képre egyébként, egészen nagy lesz tőle mindenki. Visszatérve az aktuális részre, nagyon örülök annak, hogy egy ismert színésznő látogatott el a sorozatba, és annak is, hogy a jelenlétével semmi gond nem volt. Nagyon könnyen be tudott illeszkedni, és az előadott dalok is jól álltak neki. Annak viszont már kevésbé örülök, hogy az írók nem tudták ezt alkalmat kihasználni, és most nem beszélhetünk arról, hogy az évad legjobb részét kaptuk. Kihagyott ziccernek tartom egyébként ezt, ami sokkal jobb is lehetett volna. Úgy látszik, igaz ezt már korábban is kijelenthettük, a Glee a sztorin fog hatalmasat taknyolni bukni.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr243143008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sir Alex · http://siralex.wpress.hu 2010.11.25. 04:31:48

Ezzel nem értek egyet, szerintem baromi jó rész volt, és Gwyneth nagyon jól illett az egészbe, annyira jó lett volna h ha több részt is vállal. Teljesen szerelmes lettem belé... (bezzeg az e heti rész elég gyenge lett)

Ismeretlen_37501 2010.11.25. 08:24:07

Én is ezt mondtam, Gwyneth tökéletes volt, nagyon tetszett nekem is, viszont a sztori, a részhez, az nem jött be, mint ahogy a heti sem.
süti beállítások módosítása