2010.12.02. 21:26 teddike

J.J. Adams és az Alcatraz

Címkék: sorozat alcatraz 2013

Nem nagyon akar leállni JJ, amit nem is bánunk, mert gyorsan feledtetni kell az Undercovers nem éppen nagy sikerét. Már korábban felröppent a hír, hogy JJ cége, a Bad Robot kezébe vett egy Alcatraz szigetével foglalkozó történetet. A The Rock, a Sziget, gondolom sokaknak ismerős film, sokan talán itt találkozhattak először a San Francisco melletti szigeten található egykori börtönnel. Amely, a már említett filmen kívül több másikban is feltűnt, valamint olyan híres emberek is megfordultak az egykori börtön falai között, mint maga Al Capone.

alcatraz

JJ produceri státuszban fog a sorozat mellett dolgozni, de mellette a Lost második évadában becsatlakozó Elizabeth Sarnoff is komoly munkákat fog végezni. Az előkészületek egyébként már nagyon elől járnak, mondom ezt azért, mert főszereplőként már biztosan sikerült leszerződtetni a Lost egykori sztárját, Jorge Garcia-t. Aki a legismertebb sziget-specialistát fogja játszani, dr. Diego Soto-t. A napokban pedig még két színész írt alá a produkcióhoz, Jonny Coyne és Jason Butler.

A felvételeket 2011 elején kezdik el, bemutató elvileg 2013-ban lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr303143026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása