2010.12.10. 03:07 teddike

Castle - Január elején folytatás

Címkék: sorozat castle 2010 2011

Ricsi és Kati történetéről nagyon sokat lehetne írni. Már csak azért is, mert az írók és a színészek is hatalmas dicséretet érdemelnek. Az "egy rész egy eset" elvet követő sorozat történet szempontjából is megajándékoz minket hétről hétre valami újdonsággal, és a színészek is remekül hozzák a karaktereiket. Nathan Fillion és Stana Katic remek párost alkot, Castle és Beckett pedig a történetben hoznak maradandót. Mára már biztos, hogy számomra ők a nagy kedvencek a "párosok" között. De, és ez egy nagyon fontos pontja a bejegyzésnek, a mellékszereplők is felnőttek a feladathoz. Ezeknek köszönhetően pedig rengeteg apró poént is elültethetnek a sorozatba, ami a kevésbé izgalmas esetek esetén is erőssé teszik a részeket.

A héten is valami hasonlót láthattunk, és itt most főleg az utolsó jelenetekre szeretnék kitérni, az eset lezárása után. Bár a sorozat január 4-ig most pihenni megy, de jönni fog a folytatás, és a 24 részes évadnak szerencsére még a felénél sem járunk. Így nagyon nagy esélyünk van arra, hogy ne csak most mosolyogjunk egy rész végén:

(Billy Joel - Piano Man)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr763143043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atyesz 2010.12.10. 19:55:48

Hangulatilag tényleg toppon van a sorozat, és a vége ismét nagyon jó lett.
süti beállítások módosítása