2010.12.16. 23:49 teddike

Perfect Couples már decemberben!

Címkék: sorozat perfect couples 2010 2011

Néha (az elmúlt időben viszont inkább nagyon sűrűn) szeretné az ember egy jó nagy "péklapáttal" tarkón baszni csapni az NBC fejeseit. Most éppen azt a fantasztikusnak nem igazán mondható változtatást találták ki, hogy már most hétfőn (december 20-án) leadnak egy részt a címben szereplő újonc 'szitkomból'. Az eredetileg január 20-ra tervezett premiert így félig előrehozzák. Igaz, nem a pilot epizódot fogják majd leadni, hanem egy későbbi részt láthatunk. Mivel szitkomról van szó, ez azért nem jelent olyan nagy problémát, mármint történet szempontjából, de sosem jó előjel, ha egy csatorna így áll egy újonc sorozatához.

perfect couples

Ha esetleg nem ugrana be, hogy melyik sorozatról van most szó, bár remélem a kép azért segített, akkor az upfronts után írt bejegyzést olvassátok el. Rengeteg ismerős arccal találkozhatunk az újoncban, ráadásul a korábban mutatott linken még egy előzetest is megnézhetünk, így mindenki számára kiderülhet, hogy mennyire lesz nézője/rajongója a sorozatnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr793143057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása