2011.01.20. 20:51 teddike

Anne Hathaway lesz Catwoman! (Tom Hardy - Bane)

Címkék: film 2012 the dark knight rises

Tegnap robbant a hatalmas hír, hogy Nolan Anne Hathaway-t nézte ki magának Catwoman szerepére. A kérdés a rövid hír után adott: örülünk, vagy nem? Én kezdetben még boldog voltam, most viszont már kevésbé ugrálok örömömben. Azt viszont elismerem, hogy nem volt rossz választás. Biztos lehetne mondani nála sokkal jobb színésznőt, de szerintem így is rendben leszünk. Ha meg teljesen besülne a karakter, akkor elmondhatnánk ismét, hogy nem a csajok miatt erős a Batman, de reméljük a legjobbakat.

batman

Már csak azért is, mert a korábban leszerződtetett Tom Hardy karakterének is kiderült a neve. Ő lesz az új filmben Bane! Aki a képregényekben, a 90-es évek elején jelent meg, a Knightfall történetben. Ráadásul Batman-t is jól helyben hagyta az egyik ütközetek során. Különleges képességekkel rendelkező, nagyon intelligens gonoszt fog a vászonra vinni Tom Hardy, ami remélhetőleg megközelíti majd a tökéletest.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr553143112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ddp27 2011.01.21. 07:40:04

Nekem is tetszik az ötlet! :) Jó lesz szerintem Anne ide!

zolee 2011.01.21. 17:44:43

Jó kis hír, szerintem is.
süti beállítások módosítása