2011.02.27. 21:44 teddike

You're Invited - Oscar 2011

Címkék: film oscar 2011

A 83. Oscar gála 3 óra múlva kezdődik. Jobban mondva a köré épített show egy része kezdődik akkor, indul a Red Carpet, magyar idő szerint 2-kor pedig  kezdetét veszi a műsor. A házigazdák, idén ketten, Anne Hathatway és James Franco lesznek. Franco ráadásul még a jelöltek között is érdekelt. A listáról korábban már volt szó, nézzétek át, ha nem emlékeznétek, de a legjobb filmekről is olvashattok a blogon.

oscar 2011

A korábbi szokásomat megtartva, idén sem kezdek el tippelgetni, nem látom értelmét igazából. Vannak nagy kedvenceim, amiket érzelmi oldalról közelítek meg, mint pl. az Inception, ami tőlem nyugodtan nyerhetne minden kategóriában, de természetesen nem fog. Hasonlóan nagy kedvenc a The Social Network is, vagy a Toy Story 3 is kellemes meglepetés volt a nyáron. A kevésbé mainstream mozik közül pedig a Black Swan és a The King's Speech tetszett nagyon. Igaz a The Fighter is sokat motoszkált a fejemben, később elvetettem, alsóbb polcokra helyeztem. Nagyon nagy bajban csak egy filmmel vagyok, a 127 Hours hatalmas érzelmi hullámzást és katarzis élményt tudott kiváltani belőlem, de akkor sem tudom oscar-filmként kezelni. Mint ahogy, és kicsit sajnálkozva írom ezt, a True Grit sem volt akkora robbanás, mint a korábbi Coen filmek.

Ezektől függetlenül úgy gondolom, hogy idén több film is a díjazottak között lesz, nem lesz egyértelműen kiugró győztes, de az is lehet, főleg most, hogy le is írtam ezeket a gondolatokat, hogy egyáltalán nem lesz igazam. A folytatásban jönnek majd még bejegyzések, képek a műsorról, és természetesen az eredményről is folyamatosan írok majd! Jó szórakozást mindenkinek, remélem sokan fogjuk élőben követni az eseményeket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr933143158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása