2011.03.19. 16:30 teddike

A jövőbe látunk: Person of Interest

Címkék: sorozat person of interest michael emerson 2011 2012

michael emersonA májusi Upfronts előtt/alatt bemutatásra kerülő sorozatok/pilotok nagy részéről már olvashattunk, vannak egészen jónak ígérkező tervek, és vannak olyanok is, amik a színészek miatt lehetnek érdekesek. Valahol a kettő között helyezkedik el a Person of Interest, ami főleg azért kerül most is bemutatásra, pár sor erejéig, mert Michael Emerson, igen, Ben a szigetről, egyik főszereplője lesz a sorozatnak.

A pilot a CBS megbízásából készül, Jonah Nolan és J.J. Abrams is részt vesz az alkotásban, míg a Heroes-t nekünk adó David Semel rendezi. A történet középpontjában egy halottnak hitt ex-CIA ügynök áll, aki egy titokzatos milliomos (Emerson) segítségével kezdi el felszámolni a bünőzést New York City-ben.

A hivatalos berendelésről, vagy arról, hogy egyáltalán milyen lett a pilot, csak május környékén tudunk beszámolni. Addig csak az a kérdés, hogy szeretnénk újra találkozni a Lost egyik legjobb színészével?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr63143180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása