2011.03.19. 16:45 teddike

Episodes, Californication és Shameless jövőre is!

Címkék: sorozat californication episodes shameless 2011 2012

A Showtime nem aprózta el, ezzel a címmel írtam egy bejegyzést pár hónapja, melyben éltettem a csatornát a vasárnap esti programjuk miatt. A címben szereplő három sorozatot, egy este láthatjuk, két óra komédia, vígjáték, és dráma minden mennyiségben. Hank Moody, Matt LeBlanc és William H. Macy szórakoztat minket, és azt hiszem, nagyon jó két órát rakott így össze a csatorna. És szerencsére a folytatás sem marad el. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a Californication két évados berendelést kapott, tehát a mostanában véget érő negyedik évad után jönni fog még biztosan egy ötödik évad is.

justin chatwin

Az viszont csak az elmúlt napokban/hetekben lett hivatalos, hogy a Showtime a felvezető és a felvezetett műsorokat sem csapja ki az ablakon. Így az Episodes és visszatér még biztosan, valamint a Shameless csapatától sem kell elköszönnünk. Emmy Rossum tehát még jó sokszor fog minket boldogítani, a többiek mellett természetesen.

(Ha már korábban volt Summer Glau, akkor most a hölgy olvasók kedvéért jöjjön Justin Chatwin, aki a Shameless főszereplője, de akit sokan Gokuként ismertünk meg.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr193143181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása