2011.03.19. 00:59 teddike

Van képünk hozzá: Wonder Woman

Címkék: sorozat wonder woman 2011 2012

Egy korábbi bejegyzésben foglalkoztunk már azzal, hogy mi is ez az egész hisztéria a Wonder Woman körül. Ott megtudhattátok, hogy kik lesznek a sorozat főszereplői, illetve azt is, hogy az NBC vette a bátorságot, mert ehhez az kellett, hogy a kisebb vászonra vigye a történetet. A comic világban jártasok számára nem hiszem, hogy be kell mutatnom a hölgyet, de szerintem a kevésbé tájékozottak is nagyon jól tudják, hogy miről is van szó.

A hype mennyire érthető? Erre most még nehéz lenne válaszolni, az biztos, hogy semmi nincs kőbe vésve. Májusban fog kiderülni számunkra, hogy mit kezd a sorozattal az NBC. Az biztos, hogy az új vezetéssel, talán, mondom talán, esélyünk van arra, hogy egy jobb évadot kapjunk a csatornától. De addig is, jöjjön egy latex szörny, ami elsőre nekem nagyon színes volt, aztán ébresztett bennem pár nem igazán leírható gondolatot, a végére viszont eljutottam oda, hogy nem jön be ez a kép:

wonder woman

Remélem titeket egyáltalán nem rémiszt meg ez a ruha, és bízzunk abban is, hogy eljutunk egy kellemes pilotig, majd onnan is tovább, egy 13 részes berendeléshez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr203143178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása