2011.04.04. 12:05 teddike

Box Office: Biztos bukás az Álomháború

Címkék: film box office 2011

Ki gondolta volna, hogy pár fiatal lánykával felálló, és a látvánnyal varázsló Zack Snyder nem lesz képes bevenni a pénztárakat? Bár mostanában, idő hiányában csak távolabbról figyelem az eseményeket, de azt el kell ismerni, hogy a drámázás után, egy látványosabb film, március-április környékén egészen biztos receptnek tűnt a hódításra, de úgy látszik ez sem mindig elég. Az első hétvégén csak 19 millióval nyitó produkció, a második hétvégén sem tudott kasszát robbantani, amiben már az is közrejátszott, hogy a kritikusok sem írtak éppen jókat erről a két óráról. A 68%-os csökkenés egyértelművé tette, bár korábban is világos volt, hogy a 82 milliós költségvetést még közelről sem tudja majd megközelíteni a film. 10 nap alatt a 30 milliós határt sem tudta átlépni, és nemzetközileg sem számíthat nagy löketre. (A 6,5 milliós bevétel nem számít éppen acélosnak.)

hop

A hétvégén egyébként új filmként, a Hop mutatkozott be, az élő szereplős, de animált nyuszival és egyéb állatokkal felálló, húsvéti történet megközelítette a Rango első hétvégéjének a bevételeit, illetve ha tartani tudja a jelenleg becsült 38 milliós bevételt, akkor 2011 legjobb hétvégi nyitását köszönthetjük. A James Marsden és Kaley Cuoco párossal felálló mozi tehát úgy látszik elérte célját, és a gyerkőcök rohantok a mozikba, a teljes család kíséretében. Második helyre futott be a Source Code, Jake Gyllenhaal, Vera Farmiga, Michelle Monaghan és Jeffrey Wright főszereplésével készült, 32 milliós film, első hétvégéjén 15 millióval nyitott. A Source Code egyébként már nálunk is látható.

A folytatásban, odakint érkezni fog három olyan film is, amire mi is kíváncsiak vagyunk. Bemutatkzik Hanna, Arthur és a Your Highness is. Nálunk Maci Laci fog hódítani, a Csúcshatás és A mestergyilkos társaságában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr83143195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása