2011.06.25. 15:48 teddike

1. Silver - Corvin Moziéjszaka

Címkék: film 2011 mozifanatikusok ejszakaja

Hetek óta nem sikerült egy értelmes bejegyzést sem összeraknom az oldalra ami főleg annak köszönhető, hogy két nap múlva államvizsgázok. Most is csak próbálok elszabadulni a tételektől illetve attól, hogy csináljam a prezentációt de van egy olyan érzésem, hogy lassan vissza kell rohannom a tanuláshoz. - Ezt a bevezetőt akár egy külön bejegyzésben is hagyhattam volna de talán ezzel könnyen fel lehet vezetni az 1. Silver - Corvin Moziéjszakát ami pont egy hete volt és igen, azóta nem sikerült írnom róla, de tudjuk már nagyon jól, ami késik - és majd befejezitek.

corvin moziejszaka

Kicsit nagyobbat ugorva az időben, három héttel ezelőtt sikerült rátalálnom az eseményre a Corvin főoldalát böngészve. Akkor derült ki, hogy idén sem maradunk klasszikus "mozifanatikusok" éjszakája nélkül és természetesen rögtön eldöntetett, hogy ott kell lennünk. A jegyárak sem tántorítottak el. A 3200 Ft-os sima jegy vagy a 4000 Ft-os VIP jegy is bőven megérte sokunk számára, elég ha csak azt számoljuk, hogy 5 filmre simán be lehet ülni az éjszaka alatt és nem egy mostanában bemutatott film 3D-s vetítésére is helyet foglalhatunk. Ettől függetlenül a korábban a WestEnd-ben tapasztalt roham elmaradt, ami persze számomra csak kényelmesebbé tette az estét hiszen nyugodtan tudtam a mozi területén a filmek között rohangálni valamint a termek sem voltak annyira befoglalva, hogy csak az első sorokban kapjak helyet ha éppen később érkeznék. Így utólag ilyen szempontból bőven elég volt egy sima jegy, hiszen nem nagyon volt tolakodás sehol sem, viszont a VIP nyújtotta büfé kedvezményt szerintem mindenki örömmel fogadta.

A filmekről természetesen érkezik majd külön-külön is egy rövid bejegyzés, ide csak annyit jegyeznék még fel, hogy sikerült 5 filmet megnéznem. Sorrendben: Super 8, Kung Fu Panda 2, X-Men: Az elsők, Koszorúslányok, A pap. A Hangover 2, Fast Five a Karibi kalózok aktuális része vagy a Thor is csak azért maradt ki mert korábban már láttam őket, de ebből a felsorolásból is kiderül, hogy bizony nagyon jó és sok filmre be lehetett ülni csak okosan kellett összerakni az este programját.

Ami a jövőt illeti, jöhetnének most azok a kérdések, hogy vajon mennyire érte meg a rendezőknek vagy lesz a jövőben esetleg 2. Moziéjszaka? A választ időben meg fogjuk kapni, azt egyébként érdemes feljegyezni szintén, hogy a rendezvényt nagyon nem láttam hirdetve sehol sem (ez persze lehet az én hibám is). Csak a Corvin oldalán láttam illetve innen keveredtem a rendezvény Facebook oldalára is, ahol kellemes meglepetés volt ekkor még a hatalmas létszám de ez a Moziéjszakára már elmaradt. Röviden a lényeg, ha már sikerült megint elkanyarodni, hogy a jövőben is nagyon szívesen fogunk részt venni hasonló rendezvényeken és csak reménykedni tudok/tudunk abban, hogy a Corvin vagy a Cinema City lelkes csapata 2012-ben is okoz majd nekünk kellemes meglepetést ilyen téren. Jövőre találkozunk (remélhetőleg).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr853143261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása