2011.08.13. 22:06 teddike

Elbocsátó, szép üzenet

Címkék: okossagok

teddike.freeblog.hu ---> teddike.blog.hu

Röviden a lényeg a bejegyzés első sorából ki is vehető. A napokban végre (?) sor került arra a lépésre amit már nagyon régóta fontolgatok, de úgy látszik egészen augusztusig kellett arra várni, hogy a freeblog.hu motorral működő blogom átköltözzön a blog.hu alá, és remélhetőleg ott is megtaláljon majd titeket kedves olvasók. Arra a kérdésre, hogy miért költözök, nem nagyon lehet válaszolni. Magyarázzuk azzal, hogy az idén 5. évében járó blog, kora ellenére már most kilép az "óvodából" és "iskolába" kerül. A váltás remélhetőleg minden szempontból jó lesz és nyugodtan be tudok majd rendezkedni akár újabb 5 évre egy új helyre, az "iskolába".

Annyi bizonyos, és ezt röviden össze is foglalnám, hogy nagyon szép 5 év volt ez számomra, amikor elkezdtem írni fene se gondolta volna, hogy majd ennyi időt fogok ezzel foglalkozni és bár nevetségesen hangozhat de akkor még azt sem lehetett tudni, hogy valójában a sorozatok/filmek fogják jelenteni majd az életemet. Nagyon sokat köszönhetek a blognak, de nem is a bejegyzéseknek és látogatottságnak, sokkal inkább annak, hogy elég mélyre ástam ebben a világban ahhoz, hogy ebből eredményeket is elérjek és le tudjak tenni ma már "pár dolgot" az asztalra.

Ma már nagyon közhelyesen hangozhat, de a "most kezdődik a blog életének hátralevő része" teljesen igaz. A teddike.freeblog.hu nem fog törlődni, továbbra is elérhető lesz, viszont a mostanival, az utolsóval, ami augusztus 13-án este íródik a freeblog.hu-ra utoljára kerül ki bejegyzés. A jobb oldali "linkfalon" letöröltem mindent, illetve sok mindent. Bár továbbra is félek attól, hogy elveszítek jó pár olvasót, mostantól megpróbálok mindenkit (akit csak lehet) a teddike.blog.hu felé irányítani. Találkozunk tehát egy új helyen, egy új világban (*nevet*).

Update: Az első tapasztalatok

A költözés hozott pár apró problémát, amit főleg úgy tudnék megoldani, ha egyesével az összes korábbi bejegyzést megnyitnám és szerkesztenék bennük kicsit. Úgy látszik nem lehet 100%-an, problémák nélkül áthozni egy blogot freeblogról, de ennyi baj legyen. Jelenleg a következő problémák vannak:

  • a már megírt bejegyzésekben lévő linkek rossz helyre mutatnak, nem nyílnak megfelelően
  • ha olyan bejegyzéssel találkoztok, amiben vannak ismétlések, szintén a költözésnek köszönhető. Vagy a freeblog.hu-n nem sikerült normálisan megírnom és tördelnem a bejegyzéseket, vagy azokat nem lehet beültetni normálisan a blog.hu motorba.
  • szintén probléma jelenleg a "Kereső", ami nem igazán hoz be semmilyen korábbi bejegyzést, erről meglátjuk, hogy csupán pillanatnyi, vagy tényleg nem tud "keresni" az áthozott bejegyzésekben (bár ez így elég nagy hülyeségnek hangzik).
  • a "Tetszik" gomb megjelenése okoz némi gondot az oldal betöltésénél, erről majd írunk a megfelelő helyekre.

A többiről majd folyamatosan, egyelőre szokni kell még a felületet.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr363151605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása