2011.09.07. 21:15 teddike

Napi csaj: Elisha Cuthbert

Címkék: sorozat csajok elisha cuthbert 2011 2012

Mostanában csak "Pilot" bejegyzések kerültek fel az oldalra, így most kicsit levegőt veszünk és legalább Elisha Cuthbert személyében egy régi kedvenc visszatérésének is örülhetünk. Jack Bauer lányaként ismerté vált, majd a Mila Kunis közreműködésével készült fotósorozatnak köszönhetően kedvencé előrelépő hölgy egyelőre úgy érezheti, hogy beletenyerelt a tutiba. Az előző évadban senki sem gondolta volna, hogy a Happy Endings, ennek a sorozatnak a főszereplője, második évados berendelést fog kapni. Ezek után pedig azt végképp lehetetlennek tartotta mindenki, hogy szeptemberben elinduljon az új etap ráadásul pont az ABC egyik legkiemelkedőbben teljesítő sorozata után. A "csodák márpedig nincsenek" okos gondolat ismét megdőlni látszik hiszen a berendelés mellé a Modern Family után küldi versenybe a még mindig csak "zöldfülű" sorozatát az ABC. Az időpont kiemelkedő, a cast továbbra is rendben van, viszont a Cougar Town rajongók szerintem kevésbé lelkesek, a Revenge készítői meg gondolom rég lerágták a körmüket. 

A második évad premierje szeptember 28-án lesz. A főszereplőkről pedig több képet is megnézhettek, nagyon jó minőségben ha az éppen olvasott szövegre kattintotok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr753209988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása