2011.09.14. 21:17 teddike

2011/12: Elindult a szezon (első hét)

Címkék: sorozat up all night ringer free agents the secret circle 2011 2012

Kicsit megkésve ugyan, de írjunk arról pár sorban, hogy melyek azok a sorozatok, amik az első héten indulnak. Szeptember 13-án került adásba az első újonc és számoljuk ettől a naptól az új korszakot, ami remélhetőleg jobb sorozatokat hoz mint egy éve. Az elmúlt évek alapján megszokhattuk, hogy a CW indul be legelőször. Illetve pár nagyobb csatorna is visszahozza korábbi műsorait egy pár újonc elindítása mellett.

Kedden (09.13) negyedik évadával elindult a 90210. Továbbra is "guilty pleasure" kategória. Jól szórakoztam de ez akkor is fájdalmasan gyenge sorozat. Külön nincs értelme az első résszel foglalkozni. Egy perc alatt ha úgy vesszük feloldották az előző évad végét, valamint a szokásos történéseket láthattuk, illetve új sztorikat a megszokott módon tálalva (nem tudom melyik a rosszabb). Az "új" abból adódik, hogy kikerült a középsuliból, irány az egyetem, amolyan 90210 módon. Valamint közvetlenül utána került adásba a Ringer. A Pilotról és a két sorozat nézettségéről írtam korábban, olvassátok el a bejegyzéseket. Az NBC elővette egyik szeretett sorozatát, a Parenthood harmadik évada startolt. Nézettségről volt szó korábban. A részről annyit, hogy elszoktam a sorozat hangulatától. Lassú és eseménytelen volt, nem adta meg a jó felütést, nem hozott lázba, nem tette érdekessé a folytatást.

Szerdán (09.14) indul a H8R valamint az America's Next Top Model. Ezekkel a műsorokkal annyira nem fogok foglalkozni, annak ellenére, hogy a H8R előzetesek alapján jónak tűnt, de ha mindig az a megoldás, hogy a celebet utáló a végére megenyhül, akkor nincs értelme nézni. A CBS elindítja a Survivort, az NBC pedig két újonc szitkommal jelentkezik, melyekről pont ma délelőtt írtam, olvassátok el véleményemet a Free Agents-ről és az Up All Nightról.

Csütörtökön (09.15) továbbra is a CW lesz a legaktívabb. Jön Elena és Damon, jobban mondva a The Vampire Diaries legújabb évada, ami ráadásul felvezeti a The Secret Circle című újoncot, melynek első részéről korábban írtam, olvassátok el a véleményemet a Pilotról.

A jövő héten jön a nagy durranás, pihenni nem nagyon lesz időnk. Új szezon, éljen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr93228061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása