2011.10.05. 15:08 teddike

NBC: The Playboy Club kasza, teljes Whitney és Up All Night első évad

Címkék: sorozat nbc up all night free agents the playboy club 2011 2012

A kérdés valahogy így hangzik: hogy lehet egy nap, két döntéssel, a megértett és elfogadott oldalról a hülye vagy még mindig oldalra kerülni? Az NBC tegnap ismét bizonyította, hogy nagyon kevés ész szorult azokba, akik arról döntenek, mit is nézzünk a következő évadban és csodálkoznak azon, hogy egyre kevesebben követik őket?

Az Okos Döntés

Három rész után, a nagyon alacsony nézettségnek is köszönhetően úgy döntöttek, hogy nem kérnek több The Playboy Club részt. Az egyébként sem acélos The Sing Off után, csak 1,6-os ratinggel bemutatkozó nyuszis sorozat 1,3-ra esett vissza, amivel már a második rész után elérte, hogy a kasza-listák élére kerüljön. A harmadik rész ettől függetlenül kapott még egy esélyt de mint azt mindenki jó előre tudta, nem váltotta meg a világot. Tegnap ennek megfelelően gyorsan be is jelentették, hogy a további részek lekerülnek a műsorról, és az eddig leforgatott maradék négy részt már nem küldik versenybe. Október végéig érkezik a Prime Suspect ismétlés, amivel igazából csak azt érték el, hogy hétfőn a harmadik órában a CBS és az ABC fog egymással csatázni.

Amber Heard ettől függetlenül kicsit hiányozni fog. Na nem a sorozat miatt, hanem az eyecandy faktor miatt, de nem kell majd sokáig hiányolnunk, hiszen érkezik lassan a Rum Diary. Addig is maradunk három résznél, pár kellemesebb emléknél és egy lehetőséggel, amit az NBC nem tudott kihasználni.

A Rossz Döntés(ek)

Egy teljesen logikus és okos döntés után/közben sikerült az NBC fejesének bizonyítani, hogy bár akarják ők a váltást és sokkal okosabbak lettek mint az elmúlt jó pár évben, de sikerült a nézettségileg csak a The Office farvízén úszó, borzasztóan gyenge Whitney-t berendelni teljes évadra. Plusz, a hülyeséget is csak duplán érdemes tálalni, az Up All Night is teljes évados berendelést kapott. Amit a pilot alapján még meg is értenék, de a folytatás már nagyon nem érdemelte volna meg ezt. Ami biztos, hogy szerda este, az első órában, az Up All Night továbbra is maradni fog. A Free Agents ezzel szinte biztosan elvágta magát, egy-két rész után törölhetjük is az emlékünkből. A Whitney pedig marad a csütörtöki második órában. Nézi egyáltalán valaki idehaza ezeket a sorozatokat? Költői kérdés, biztos vagytok azért páran, vélemény?

Ha nekem kellett volna dönteni, akkor a következő sorrendben végeztem volna a sorozatokkal október végéig: Whitney, Free Agents, Up All Night, The Playboy Club. Egyébként, szeretek magyarázkodni, nem a sorozatoktól sajnálom vagy a színészektől, hogy teljes évados berendelést/munkát kaptak. Sokkal inkább azt bánom, hogy az NBC hatalmas ígéretekkel futott neki ennek az évadnak. A The Playboy Club hatalmas ötlet volt szerintem, nagy ígéret, de sikerült elbaszni ezt is, mint ahogy az NBC majd év végén elbüszkélkedhet azzal, hogy a rengeteg berendelt szitkom ellenére, egy sem fogja megélni a második évadot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr713280275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása